Pa'grūddienis

Medaļa no abām pusēm

Pienācis laiks pastāstīt par sevi, kā ir!

Komentēt


Par sevi.

Protams, tā nebūs grēksūdze pie svētā tēva vai bikts, tās dziļākajā izpratnē. Tā būs mana dižošanās ar paveikto un iespējamo darbību precizēšana. Lielīgs gan neesmu, bet šad tad gribas padižoties ar paveikto lietu daudzumu. A ko? Vai nevaru pats savā blogā ar to… nu padižoties!

Interneta darbojos ar niku- laimisk. Īsi un kodolīgi, jo tiešām mani sauc par Laimoni. Strādāju cītīgi un radoši. Ja īsumā, nopelnu vairāk par viduvēju latvieti, nu labi, eiropieti.

Cik?

Lai pietiktu naudas un iespēju ik pēc trīs – četriem gadiem iegādāties jaunu auto no veikala. Lai varētu uzturēt sievu un ziedot prāvas summas labdarībai.

Protams, lai varētu uzkrāt līdzekļus bitkoinos. Lai personīgā māja būtu svaigi izremontēta ar jaunu aparatūru un mēbelēm.

Par sevi, lai tu saprastu, ir iespēja ceļot ar lidmašīnu pirmajā klasē.

Ziemā patīk uzturēties Floridā. Tas tā, ierasta rutīna! Nu saprati, ka man viss ir labi vai pat pārāk labi.

Mans namiņš Floridā, Nekas īpaši izcils, tomēr ne Spānija, kas manās acīs nekas īpaši labs nav, bet Florida!

Floridā, pa dienu kļūst diezgan karsts, un vakarā, kā likums, nepūš vēss vējš. Tātad jau var droši staigāt T-kreklā un šortos līdz vēlai naktij. Taču martā ūdens baseinos joprojām ir diezgan auksts. Protams, ja nav ievilkta apsilde!

Aprīļa vidējā temperatūra ir ap 28-30 grādiem, kas ir diezgan karsts, taču ir vērts teikt, ka aprīlis ir gada vējainākais mēnesis. Neskatoties uz to, ka vairumā gadījumu pilsētā ir skaidras un karstas dienas, šeit nereti sastopams visai mākoņains laiks. Tālāk šeit

Autors: PITER'S

Esi pareizā vietā !

Komentēt